Vegytisztítás/öltönytisztítás

A ruhaneműk vegytisztítását korszerű, zártrendszerű, olasz, számítógép vezérelt géppel végezzük.
Minden olyan ruházati termék vegyileg tisztítható, amelynek kezelési útmutatója a „P” jelzést illetve a „Vegyileg tisztítható” feliratot tartalmazza.

Minden egyes ruhada670px-Bleach-Your-Clothing-Step-12rabot egyenként a lehető legnagyobb odafigyeléssel átnézünk a gépi tisztítást megelőzően.

A tisztítás során az oldószerhez adalékanyagokat keverünk, így használunk tisztítás erősítőt a jobb tisztítóhatás elérésének érdekében, illat anyagokat a kellemetlen szagok semlegesítéséért.

Amennyiben a tisztítást követően még szükséges, utólagos foltkezelést végzünk az egyes ruhadarabokon, majd a termékeket vasalóasztalon gondos kézimunkával készre vasaljuk vagy gőzöljük.

Az elkészült ruhákat vállfán tároljuk és nejlonborításban adjuk át ügyfeleinknek, amennyiben igénylik, a könnyebb szállítás érdekében ruhájukat szakszerűen összehajtogatjuk, úgy, hogy azok a lehetőségek szerinti legkisebb mértékben gyűrődjenek, és nejlon táskában adjuk át.

Szennyeződés esetén lehetőleg kerüljük el a házilagos tisztítást, mert sok esetben a szakszerűtlen tisztítás miatt a későbbi szakszerű beavatkozás sem vezet eredményre. Tapasztalataink azt mutatják, hogy azok a foltok távolíthatóak el legkönnyebben, amelyek még frissek és semmilyen házilagos kezelésen nem estek át.

TOP